Početna/ Novosti/ MIPCRO i Eonex sklopili ugovor za izgradnju proizvodne hale
14.
travanj 2021.

MIPCRO i Eonex sklopili ugovor za izgradnju proizvodne hale

Radovi na izgradnji proizvodne hale u mjestu Trnovec Bartolovečki započeli su u veljači 2021. godine, a završetak radova se planira do kraja 2021. godine. Vrijednost ove investicije je cca. 15 milijuna kuna. 

Planirana građevina je dimenzija 50,86 x 40,90 m, uz anekse tople veze, ulaznog skladišta i otpreme, ukupne površine (sa svim aneksima) 2.197,54 m2, a izvedba proizvodnih prostora i skladišta je prilagođena tehničkim normativima potrebnim za poslovanje metaloprerađivačke industrije. Osim proizvodne građevine na prostoru predviđenom za izgradnju smješta se i nadstrešnica za privremeno odlaganje otpada iz proizvodnje, te potrebne prometne površine s pripadajućim brojem parkirnih mjesta.

Ukupna GBP površina nove građevine iznosi 2.953,84 m2. U zgradi će raditi 20 zaposlenika u jednoj smjeni, a njihova radna mjesta raspoređena su po proizvodnim prostorima te u uredima.

Uz postojeću proizvodno - poslovnu građevinu dograditi će se nova proizvodno - poslovna građevina sličnih dimenzija kao i postojeća.

Tvrtka Eonex nastala je na tradiciji njemačke kompanije Zrinski AG, te kao njena nekadašnja podružnica od 2004.g. u svojem pogonu u Hrvatskoj proizvodi složene industrijske i medicinske proizvode za svoje kupce koji su redom svjetski predvodnici u svojim djelatnostima.

Prvenstveno su usmjereni na razvoj originalnih i izradu visoko kvalitetnih elemenata strojarske tehnologije, medicinskih implantata (ljudske medicine i veterine), kirurških instrumenata i proizvoda iz područja zrakoplovne industrije.

 

Imate pitanje? Kontaktirajte nas.