Početna/ Novosti/ MIPCRO sklopio ugovor s ACG EUROPE d.o.o.
10.
rujan 2021.

MIPCRO sklopio ugovor s ACG EUROPE d.o.o.

Za posljednju fazu rekonstrukcije i dogradnje tvornice ACG EUROPE d.o.o. u Ludbregu, MIPCRO je sklopio ugovor u vrijednosti 20.5 milijuna kuna bez PDV-a. 

U fazi 3B - rekonstrukcije iste tvornice, MIPCRO je radio i 2018. godine, a 2012. godine počela je naša suradnja i kontinuirana gradnja na tvornici ACG EUROPE d.o.o. u Ludbregu. 

Ukupna vrijednosti izvedenih radova od 2012., na kraju će iznositi više od 100 milijuna kuna.

Tko je investitor  - ACG Capsules grupacija?

ACG EUROPE d.o.o. tvrtka je iz grupacije ACG Capsules sa sjedištem u Mumbai-u (Indija), a djeluju u preko 100 država diljem svijeta. 

ACG Capsules je drugi najveći svjetski proizvođač tvrdih želatinskih kapsula koje se uglavnom koriste u proizvodnji, odnosno pakiranju lijekova. Osim toga grupacija se bavi proizvodnjom pakiranja za kapsule i tablete te drugim povezanim aktivnostima. 

ACG Capsules osnovala su i pokrenula braća Ajit i Jasjit Singh 1964. godine, a prva lokacija i mjesto odakle je njihova poslovna priča krenula, bila je zgrada unutar kamenoloma. Upornošću i zalaganjem, danas su stvorili svjetski poznatu kompaniju s kompletom usluga za farmaceutsku industriju. 

S obzirom na to da se radi o globalnoj korporaciji koja posluje u više do 100 zemalja diljem svijeta, željeli su pokušati napraviti pozitivnu promjenu u životima zajednica u kojima djeluju. Njihova zaklada ACG Cares stvara pozitivne promjene diljem svijetu, a s fokusom na obrazovanje i zdravstvenu zaštitu. Od kampova za darivanje krvi preko financiranja stipendija do otvaranja radnih mjesta za osobe s tjelesnim poteškoćama, sve to su njihove aktivnosti. 

Moderan i funkcionalan poslovni prostor krasi ovu ludbrešku tvornicu.

Za kraj upoznavanja s ovim svjetskim gigantom koji djeluju u našem Ludbregu, recimo kako ACG Capsules broji 10 ureda diljem svijeta i 15 postrojenja za proizvodnju. Mogu se pohvaliti kapacitetom proizvodnje od više od 90 milijardi kapsula, ali i s više od 38,000 tona proizvedenih pakiranja kapsula godišnje.