Početna/ Novosti/ Novi Mipcro projekti 2023.
05.
listopad 2023.

Novi Mipcro projekti u Središnjoj i Sjevernoj Hrvatskoj 2023.

Novi MIPCRO projekti 2023.

Uvijek je inspirirajuće vidjeti kako građevinske projekte pretvaramo u stvarnost, stvarajući bolju i funkcionalniju infrastrukturu za buduće generacije.

Ovi projekti ne samo da doprinose razvoju gradova i regija u kojima se provode, već također svjedoče o povjerenju koje investitori imaju u MIPCRO.

Investitor Grad Petrinja: Cjelovita obnova zgrade Katastra u ulici Ivana Gundulića 1

Jedan od najznačajnijih projekata u ovom području je cjelovita obnova zgrade Ivana Gundulića 1, koja je zaštićeno kulturno dobro. Ovaj ambiciozni projekt ima vrijednost od čak 2,5 milijuna eura plus PDV.

Cjelovita obnova zgrade Katastra u ulici Ivana Gundulića 1

Očekuje se da će obnova ove zgrade pridonijeti očuvanju kulturne baštine i unaprijediti vizualni identitet grada Petrinje.

Soblinec: Izgradnja poslovne stambene zgrade za investitora Ritoša Trgovine

U Soblincu je u tijeku prva faza izgradnje poslovno-stambene zgrade za investitora Ritoša Trgovine iz Poreča. Ova zgrada će kombinirati poslovne prostore, streljanu te trgovinu lovačke i ostale opreme. Vrijednost projekta iznosi 780.000 eura plus PDV, a ovaj projekt donosi nove mogućnosti za stanovnike Soblinca.

1. faza Izgradnja poslovne stambene zgrade za investitora Ritoša Trgovine

Tvrtka Ritoša Trgovine d.o.o. je formirana 2017. godine nakon što se odvojila od kompanije Brati Ritoša d.o.o., koja je osnovana 1994. godine, što predstavlja pravi početak priče o tvrtki Ritoša Trgovine d.o.o. Oni su posebno poznati po tome što uvoze i prodaju proizvode od poznatih svjetskih proizvođača za lov i ribolov, kao što su Beretta, Benelli i mnogi drugi. Trenutno imaju 17 zaposlenika u svojih 5 trgovina.

Bomark Pak: Izgradnja parkirališta u Ludbregu

Za Bomark Pak smo već izvodili brojne uspješne projekte, pa nas ponovni angažman za izgradnju parkirališta površine 11200 m2 u Ludbregu dodatno raduje. Vrijednost ovog projekta iznosi 835.000 eura. Ovo je još jedan korak naprijed u poboljšanju infrastrukture ovog gradića.

Izgradnja parkirališta u Ludbregu

Bomark Pak je tvrtka koja je postala velika i uspješna nakon što je krenula kao mala obiteljska firma. Ova tvrtka je osnovana 2005. godine,a radi se o najvećem europskom i jedinom hrvatskom proizvođaču stretch folije, koji je prošle godine dobio nagradu za poduzetnika godine od EY.

Deutschmann špedicija: Izgradnja poslovne zgrade u Jalkovcu (Varaždin)

Deutschmann špedicija započela je prvu fazu izgradnje poslovne zgrade u Jalkovcu, Varaždinu. Ova greenfield investicija vrijedna je 815.000 eura. Greenfield ulaganja označavaju izravno ulaganje, u pravilu stranog kapitala. Projekt će pridonijeti razvoju poslovne infrastrukture u regiji i stvaranju novih radnih mjesta.

Deutschmann špedicija: Izgradnja poslovne zgrade u Jalkovcu (Varaždin)

Tvrtka DeutschMann Internationale Spedition d.o.o. se bavi organizacijom prijevoza robe za klijente iz cijele Europe, pri čemu naglasak stavljaju na vrhunsku kvalitetu usluga, što se potom odražava i na našim poslovnim rezultatima.

Pogledaj sve MIPCRO Projekte