Početna/ Novosti/ MIPCRO i BGW GROUP pokreću veliki projekt u Ivancu
10.
siječanj 2020.

Ove godine MIPCRO završava nove BGW proizvodne pogone

Proizvodna hala i prodajni prostor BGW grupe

Nove prilike za razvoj Ivanečkog područja kreću već ovog proljeća. 

Grad Ivanec, poduzeća Ivkom d.d. i BGW GROUP d.o.o. potpisali su 4. siječnja prošle godine ugovor o kupoprodaji 10.000 četvornih metara zemljišta.

Potpisivanje ugovora u Ivancu

Izvor: Varaždinske vijesti

Na navedenom je zemljištu planirana izgradnja proizvodnog prostora, a za partnera je odabran MIPCRO d.o.o.

Potpisivanje vrijednog ugovora

5. prosinca 2019.  MIPCRO d.o.o. je s poduzećem BGW GROUP d.o.o. potpisao ugovor o gradnji vrijedan 13,3 milijuna kuna bez PDV-a.

Potpisivanjem tog ugovora 16. prosinca 2019. godine započeo je projekt izgradnje građevine gospodarske namjene za poslovnu i proizvodnu djelatnost u ulici Vladimira Nazora u Ivancu.

Planirani završetak radova je krajem 2020. godine kada će započeti i proizvodnja u tvrtkama BGW GROUP d.o.o.

Izgradnja proizvodnog i prodajnog prostora

Varaždinsko poduzeće BGW GROUP d.o.o. na novoj će lokaciji u poslovati s dvije tvrtke: BGW Montaža i BGW Electronics u vlastitom poslovnom objektu od 900 metara kvadratnih proizvodne hale i 1.300 metara kvadratnih prodajnog i poslovnog prostora.

Nova zgrada BGW grupe završava se krajem 2020.

Planirano je i naknadno proširenje u drugoj fazi kada će se na istoj parceli graditi još jedan objekt.

S obzirom na veličinu investicije, ovaj se projekt kvalificira za razne državne olakšice što ivanečko područje čini još primamljivijim za buduće investicije. 

Pravi partner za velike projekte

MIPCRO je zadužen za izgradnju moderne industrijske hale u kojoj će se odvijati strojarski radovi, proizvodnja i sklapanje elektronskih ormara, strojeva i transportnih traka.

Proizvodna hala i prodajni prostor dio su projekta

Osim hale, izgradit će se i prodavaonica s elektromaterijalom, električnim instalacijama, rasvjetnim tijelima i drugim repromaterijalima iz asortimana BGW GROUP. 

Sofisticirana proizvodna hala i moderan prodajni prostor tvrtkama BGW GROUP osigurat će nesmetan proizvodni proces i otvoriti nova radna mjesta u ovoj perspektivnoj gospodarskoj grani.

U ovu će veliku investiciju MIPCRO ugraditi svoje dugogodišnje iskustvo i stručnost na području visokogradnje i prateće niskogradnje.

Uz kvalitetnu organizaciju, profesionalno vođenje izgradnje objekata i najnovije tehnologije u izgradnji garantirana je kvaliteta građevine i njezina efikasnost.

Izgradimo zajedno vaš novi poslovni prostor