Početna/ Referentna lista/ Izgradnja i opremanje poslovno-proizvodne građevine BGW Group
Poslovni objekti

Izgradnja i opremanje poslovno-proizvodne građevine BGW Group

2021. godina
Novogradnja
Osnovne karakteristike objekta:
  • Armirano-betonska montažna konstrukcija
  • Zidovi od opeke sa AB serklažima
  • ETICS fasadni sustav
  • Ventilirana fasada
  • ALU stolarija
  • Krovna hidroizolacijska folija
Vrijednost investicije:

13.360.000 kn

Investitor:

BGW group d.o.o.

Površina:

2.235 m²

Zanimljivosti:

U tijeku 2020. godine izgrađena je reprezentativna poslovno-proizvodna građevina za investitora BGW Group d.o.o. iz Varaždina. 

Poslovni dio je troetažni i sastoji se u prizemlju od glavnog ulaznog prostora s dizalom, stubišta, trgovine s pripadajućim uredom i spremištem, različitih pomoćnih i pratećih sadržaja (nekoliko spremišta, server soba, tehnička prostorija, prostor za radnike, čajna kuhinja, garderoba s kupaonicom, sanitarni čvorovi, stubište uz halu) i hodnici), na 1. katu od recepcije s manjom čajnom kuhinjom, poslovnih prostora (open space uredi, uredi direktora, arhivi), horizontalnih i vertikalnih komunikacija, spremišta i sanitarnih čvorova te na 2. katu od ureda, prostorije za sastanke, showrooma, horizontalnih i vertikalnih komunikacija, spremišta i sanitarnih čvorova te krovne terase. 

Trgovina se koristi za prodaju vlastitih proizvoda (elektromaterijali, električne instalacije, rasvjetna tijela i sl.,). Garderoba s kupaonicom, sanitarni čvorovi, prostor za radnike i spremišta u prizemlju se koristi kao prateći prostori uz proizvodnu halu. Poslovni prostori na katu (uredi, soba za sastanke, showroom i pomoćni sadržaji) se koriste kao uredski prostori za firme u sklopu BGW GROUP d.o.o. (BGW Electronics i BGW Montaža).

Proizvodni dio građevine je jednoetažni i sastoji se od hale s kranskom stazom. Svijetla visina u hali iznosi 5,38 m do donje zone krana, odnosno 6,18 – 6,33 m do glavnih krovnih nosača. U hali se vrši sklapanje elektro ormara, raznih uređaja, strojeva i transportnih traka te ostale elektroopreme od gotovih osnovnih elemenata.
 

Pročitaj više